Welcome to Avis

Meld u aan voor Avis Preferred

► Heeft u een klantnummer maar geen online account, klik dan hieronder op de button ‘Ik heb al een online account of klantnummer’.
►Door een online account te creëren gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van het Avis Preferred-loyaliteitsprogramma.
►Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Deze informatie wordt uitsluitend door Avis gebruikt. Wij hebben deze gegevens nodig om uw account te kunnen openen en u nieuwsbrieven te kunnen sturen. (Zie ons privacybeleid voor informatie over het inzien of wijzigen van uw persoonlijke gegevens.)
►U heeft het recht deze gegevens in te zien, te wijzigen en te verwijderen door uw verzoek op te sturen naar Avis België s.a./n.v. Colonel Bourgstraat 122/7, 1140 Brussel.

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Toon opties formulier
Dhr. selecteren om de lijst te openen
Geboortedatum* ? - Voer uw geboortedatum in de volgende opmaak in: DD/MM/JJJJ

Voer uw geboortedatum in

DD selecteren om de lijst te openen Maand selecteren om de lijst te openen JJ selecteren om de lijst te openen

Door uw rijbewijsnummer op te slaan in ons systeem, kunnen wij de wachttijd op de verhuurlocatie aanzienlijk verlagen. Dit doen wij door het papierwerk al voor te bereiden, zodat dit klaar ligt bij het ophalen van uw voertuig. Deze gegevens worden niet voor andere zaken gebruikt of met derden gedeeld.

United Kingdom select to open the list

Contactgegevens

Toon opties formulier

Door uw contactgegevens bij te werken wordt het mogelijk te stijgen in Avis Preferred-niveaus en kunt u de voordelen claimen waar u recht op heeft. Schrijf u in voor de e-mailnieuwsbrief om vouchers, de nieuwste aanbiedingen en vele voordelen te ontvangen.

Telefoonnummer*
BE selecteren om de lijst te openen

Factuurgegevens

Toon opties formulier

Door uw creditcardgegevens op te slaan in ons systeem, kunnen wij de wachttijd op de verhuurlocatie aanzienlijk verlagen. Dit doen wij door het papierwerk al voor te bereiden, zodat dit klaar ligt bij het ophalen van uw voertuig. Deze gegevens worden niet voor andere zaken gebruikt of met derden gedeeld.

VISA MasterCard American Express Diners International
Visa selecteren om de lijst te openen
Vervaldatum* Maand selecteren om de lijst te openen JJ selecteren om de lijst te openen
BE selecteren om de lijst te openen

Wachtwoord aanmaken

Toon opties formulier

Voer uw wachtwoord in. Dit moet uit minimaal zeven tekens bestaan, met minstens één hoofdletter, één kleine letter en één getal.

Ik accepteer de algemene voorwaarden